Grasilor, graselor! S-a deschis prima Nutella Cafe oficiala din lume. Coada mare, recenzii triste

Nutella Café si-a deschis portile pe Michigan Ave., linga Millennium Park in Chicago. Este primul restaurant oficial al celor de la Ferrero, producatorii Nutella. Coada formata la intrare a fost impresionanta, unii sosind pe la 4 dimineata ca sa fie siguri ca vor fi intre cei 400 de norocosi care aveau rezervate din partea companiei un borcan de Nutella si un croissant.

Localul se intinde pe doua nivele si pune la dispozitia clientilor, afara de cafeaua Lavazza, produse Nutella pentru micul dejun, prinz (cu Panini, salate, supe) si cina. In rest, fondue, crepes, waffles, gelato… sanatate curate!

Suparare mare pentru fani, recenzii pe masura: cca. jumatate din recenziile adunate pe online desfiintau pur si simplu firma pentru modul in care a tratat clientii, oferind gratuit “doar” un croissant si un borcan de Nutella, si zorindu-i apoi catre iesire, ca si altii sa aiba parte de aceeasi experienta.

Clatita cu Nutella

Nutella Café ia in calcul un aflux imens de navetisti in timpul saptaminii, iar pentru sfirsitul de saptamina familiile care viziteaza Millennium Park.

Foto: Nutella

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s